Ødåkra Jazz Nights #2
30:e mars 2023

Björn Ingelstam International Quintet

Staring Giacomo Smith (US) and Joe Webb (UK)

Helsingborgsbördige Björn Ingelstam tillhör en av Sveriges största internationella exporter på jazzhimlen.

Han är numera bosatt i Paris efter flera år i New York och turnerar flitigt över hela världen både som solist och med sina egna grupper. Han har inför detta Sverigebesök bjudit in några riktiga världsstjärnor.

Saxofonisten Giacomo Smith från USA har gjort sig ett namn efter samarbeten med både Jamie Cullum och Wynton Marsalis och han har en unik förmåga att kombinera jazzens olika uttryck på ett helt eget sätt.

Joe Webb är en av Londons mest anlitade musiker och tillhör den yppersta världseliten när det kommer till Swing, Bebop och groove-jazz.

Andreas Svendsen och Matthias Petri är välkända i Skandinavien som en av de starkaste rytmsektionerna som kommit ur Köpenhamn på de senaste decennierna! Gruppen kommer bjuda på en bred blandning på musiken med allt från Swing till funk och latin-jazz!

Detta vill man inte missa!

Line up:

Björn Ingelstam – Trumpet, Flygelhorn och Sång
Giacomo Smith – Saxofon
Joe Webb – Piano
Matthias Petri -Bas
Andreas Svendsen – Trummor

Ødåkra Jazz Nights

Entrépris: 250 kr (medlem i Ödåkra Jazz 200 kr).
Barn upp till 12 år gratis i sällskap med betalande vuxen. Info om medlemskap finns på odakrajazzfestival.se. Enklare servering i form av toast, snacks och öl från Ödåkra Brygghus tillhandahålls.

Vill du försäkra dig om plats tidigt betala via Swish 1234 85 68 03. Märk betalningen 30e mars. Det går även bra betala i dörren samma kväll, i mån av plats.
Konsertkvällen är inne på Spritan i Ödåkra den 30e mars 19:00 till 21:30, med insläpp från 18:00.

 

Bli medlem

Bli stödmedlem till Föreningen Ödåkra Jazz.
Sätt in 150 kronor i medlemsavgift till bankgiro 5654-8035.
Uppge namn, mailadress och telefonnummer